کارآموزی كنجاله (خط توليد حلوا شكري)

کارآموزی كنجاله (خط توليد حلوا شكري)|2014814|tud
به وب سایت دانلود و دریافت فایل های درسی آموزشی خوش آمدید اکنون مشخصات فایل کارآموزی كنجاله (خط توليد حلوا شكري)را مشاهده می نمایید

↓↓ لینک دانلود و خرید پایین توضیحات ↓↓

فرمت فایل: word

(قابل ویرایش و آماده پرینت)

تعداد صفحات: 13

قسمتی از متن فایل دانلودی:

كنجاله

خط توليد حلوا شامل 50درصد كنجد و 50درصد شكر مي‌باشد. كنجد با نام علمي Sesam، اندي‌كام مي‌باشد . از خانواده پدالياسه مي‌باشد. كنجد داراي 16جنس و 60 گونه گياهي علفي مي‌باشد. كليات گياه‌شناسي به صورت يك و يا چند ساله، ساقه آن از نيم متر متغير و روي ساقه آن برگ‌هاي بيضي شكل متقابل هم‌اند. ميوه اين گياه يك كپسول بلند و نوك تيز كه داخل اين كپسول پنجاه تا شصت دانه كنجد وجود دارد. ارقام آن يا كنجد زرد يا سياه وجود دارد. عملكرد متوسط آن پانصد كيلو در هكتار مي‌باشد. زمان برداشت آن اول پاييز مي‌باشد.

مناطق كشت در ايران شامل جيرفت، خوزستان، گرگان، كلات، بجنورد و مغان مي‌باشد. ويتامين‌هاي B, D, E, F و ليستين مي‌باشد. مقدار روغن آن در حدود 50درصد مركب از حدود 70درصد اسيدهاي چرب اشباع نشده مانند لينولئيك اسيد، اولئيك اسيد و چوب اشباع شده مانند اسيد بالمتيك و آراشيديك اسيد مي‌باشد. روغن‌هاي اشباع نشده و مفيد براي بدن است و در امريكاي شمالي و كانادا به مقدار زياد مي‌باشد.

اين روغن نه فقط كلسترول بدن را بالا نمي‌برد، بلكه آنرا كاهش مي‌دهد. معمولاً دانه‌ها را مي‌شويند تا رنگ روي آن از بين برود. سپس دانه‌ها را آسياب كرده و پوست و آن را كه سبك است، و روي آب مي‌آيد، مي‌گيرند. سپس دانه‌ها را خشك كرده و در آب تميز مي‌كنند. اين خمير را تحت فشار قرار داده تا روغن آن جدا شود. اين روغن را از نقاله باقيمانده تحت فشار و گرما روغني بدست مي‌آيد كه به نام روغن گرم است كه البته ارزش غذايي روغن سرد را ندارد.

و....